من چطور میتونم از خودم در مورد توهین و تهدید دفاع کنم که محکوم نشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #10034956

سلام
خانمم از من با عنوان های تهدید ،توهین، افترا، ضرب و جرح و نفقه شکایت کرده که برای تهدید و توهین که مامور فرستاده بودن محلشون تحقیق به استشهادیه محل جلب دادرسی صادر شده و بقیه رد شده
درحالی که بنده چند بار درگیری پیش آوردن نه توهینی کردم و نه تهدید جلوی مردم ولی در خلوت هر وقت توهین کردن فقط جوابشونو دادم و اینکه منم شاهد دارم که برای وساطت رفته بود که اون به من توهین کرده و نیومده میتونم در روز دادگاه ببرمش و اینکه شاهدان اصلی خانم پدر مادر و برادرش هستند
خانم محکوم به تمکین است و در مورد ضرب و جرح قبلا قرار منع تعقیب صادر شده بود که رد شده

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا‌شهودی‌اورده‌به‌شهود‌ایراد‌کنید‌یا‌فایل‌صوتی‌داده‌که انکارکنید‌و‌درخواست‌کارشناس‌صوت‌کنید‌یا‌فایل‌‌متنی‌دارد