تغییر کاربری اراضی کشاورزی دارم اما می گویند این تغییر کاربری است چه راهکاری دارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۴۷ #100314

باسلام و احترام . اینجانب ۴۰۰۰ متر مربع زمین در روستای مادری داشتم که در آن ۳۵۰۰ متر از آن ملک زعفران کاشتم ، یک استخر ذخیره آب ۱۰۰ متری هم بنا نمودم و یک سالن ۴۰ متری برای پرورش قارچ نیز ساخته ام و برای محافظت از کشت زعفران دور این ملک را دیوار کشیدم ! اکنون جهاد کشاورزی مدعی شده که این عمل اینجانب تغییر کاربری بوده و می گوید زعفران نیاز به محافظت ندارد که دیوار کشیده ای ! برای استخر پرورش ماهی باید استخرت چند برابر و مطابق دستور العمل ها باشد و سالن قارچ نیز حداقل برای مجوز باید ۴۰۰۰ متر باشد .
من در ملک فوق در حال کشاورزی می باشم و امسال نیز از آن زعفران برداشت نمودم و برای محافظت در برابر حیوانات منطقه ( جوجه تیغی عاشق زعفران است ، سگ و ... ) و همچنین سارقان نیاز به دیوار داشتم و اگر بخواهند حتی سالن ۴۰ متری را تخریب می کنم ! چه کاری می تونم بکنم که دیوارهایم که هزینه هنگفتی ( برای یک دانشجو ) برایش کرده ام را تخریب نکنند ؟؟

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا در اراضی کشاورزی نباید تغییر کاربری صورت گیرد صرفا در زمین ۵۰۰۰ متر مربعی می شود به مساحت ۳۰ متر مربع خانه باغ ساخت.

باسلام.
برای زمین های کشاورزی به متراژ ۵هزار متر در صورت احداث باغ و ۴هزار متر برای احداث ۳هزارمتر گلخانه و دریافت موافقت اصولی و تاسیس و رعایت مابقی جهات می تونید دیوار کشی انجام بدین ولی برای زعفران و قارچ در این متراژ مجوزی صادر نمیشود بنابراین باید قبل از دیوارکشی و هزینه اقدامات لازم انجام میدادین و شاید در حال حاضر با کشت درخت پسته شناسنامه دار توام با زعفران و دریافت مساعدت لازم شاید بتونید از تخریب جلوگیری به عمل بیارید.

کاربر گرامی شما نیاز دارید که وکیل بگیرید. برای دریافت وکیل و یا مشاوره با وکیل لطفا با دفتر تماس بگیرید.