آزادی مشروط و عدم سو پیشینه به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۸۱۸ #100312

سلام من هفت سال حکم تعزیری به جرم ادم ربایی گرفتم و پارسال بعد از دوسال و چهار ماه حبس با عفو مشروط ازاد شدم بدون رضایت شاکی البته و با حکم قاضی و بهم گفتن توی این چهار سال باقی مانده هر خلافی کنم و حکمی بگیرم رو با این چهارسال جمع میکنن اما سوالم اینه که من کی میتونم عدم سو پیشینه رو بگیرم؟ و اگه زمان زیادی طول میکشه تا عدم سو پیشینه رو بگیرم ایا راهی هست که از طریق قانون بتونم زودتر عدم سو سابقه بگیرم؟ چون برای مهاجرتم ب کشوردیگه لازم دارم
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از اتمام مدت مجازات تبعی سوء پیشینه رفع میشود. در حال حاضر امکان تسریع در این موضوع را ندارید.

موفق باشید.

با سلام بعد از گذشت آزادی مشروط سو پیشینه رفع اثر می‌شود

با سلام بعد از اتمام مجازات و آزادی

با درود مجازات تبعی تمام شود سوپیشینه رفع می‌شود

درود بعد از,گدشت مدت در رفع اثر می شود

سه سال بعد از اتمام آزادی مشروط میتوانید گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید.