محاسبه مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۴ #10027839

سلام من و همسرم به طور توافقی در حال گرفتن طلاق توافقی هستیم در مرحله مشاوره هستیم طلاق چه مدت طول می کشه و اینکه مهریه چگونه محاسه شده و الان اجرت المثل چقدر شده و اینکه حج واجب چقدر هست هزینه جز مهریه ام هست ممنون

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۶,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شتاب‌دهی
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طلاق توافقی با توجه به جلسات مشاوره حدود ۲ ماه از تاریخ اقدام اولیه طول میکشد
میزان مهریه با توجه به سند نکاحیه...سکه و یا وجه نقد ( وجه نقد به نرخ روز محاسبه خواهد شد)
اجرت المثل با توجه به تعداد سالهای زندگی تعیین میشود قیمت حج واجب طبق نرخ روز استعلامی از سازمان حج و زیارت
البته در طلاق توافقی تمام موارد فوق بین زوجین توافق و حتی نحوه پرداخت معین و سپس طلاق...

سلام
در طلاق توافقی باید در خصوص موضوعاتی که فرمودید با همسرتان توافق کنید و توافق نامه را تحویل دادگاه دهید لذا دادگاه در موضوعات مورد نظر دخالتی ندارد.زمان دقیقی قابل تعیین نیست بعداز ثبت دادخواست معمولا یک ماه طول خواهد کشید