محصولی خریداری کردم ولی کیفیت و کمیت مربوطه را ندارد می توانم آن را مرجوع کنم و مبلغ خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #10025186

سلام من محصول دیجیتال (با محتوای فیلم و عکس و متن) برای هدف اموزشی خریداری کرده ام و از آن محصول بسیار ناراضی هستم کمیت و کیفیت مد نظرم را نداشت و مهم تر کمیت و کیفیت وعده داده شده از طرف فروشنده هم نداشت سوالات من به این شرح هست :۱.ایا در هر صورت میتوانم اقدام به پس دادن محصول و پس گیری وجه خودم کنم ؟
۲. الزاما نیاز هست ثابت کنم که محصول کمیت و کیفیت وعده داده شده از طرف فروشنده هم نداشته یا فقط بخواهم پس بدهم کافیست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما باید بتوانیدثابت کنید محصول خریداری شده وصف مورد نظر را ندارد سپس با خیار تدلیس بتوانید که محصول را مرجوع دهید

با سلام اگر نمونه موجود در بازار کیفیت ان ها با دستگاه خریداری شده شما فرق دارد بله می توان به استناد خیار غیب آن را عودت داد و گرنه به نتیجه نمی رسید.

با درود فراوان
با توجه به خیار تدلیس میتوانید محصول را پس بدهید و وجهتان را دریافت نمایید .