آیا ایشان میتوانند درب واحد را خلاف ظاهر دیگر واحدها تغییر دهند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۶ #10017584

با سلام
واحد مجاور ما چند وقتی است که در حال بازسازی ملک خود است اکنون پس از اتمام کار داخل واحد اقدام به کندن دیوارپوش بیرون واحد و دیوارهای مشاعات کرده است ( این دیوارپوش توسط خود این شخص سالها پیش انجام شده بود و ما برای اینکه یک بخش ساختمان به این صورت نماند تمام دیوارهای مشاعات را کاشی کردیم) اکنون با کندن این دیوارپوش، دیوار را فقط رنگ کرده است و آن بخش بسیار ظاهری زشت پیدا کرده . همچنین اقدام به تعویض درب واحد خود کرده است که ظاهر آن با تمام دربهای واحدها متفاوت است
۱- آیا ایشان حق کندن آن دیوار پوشها را دارند ؟ و اینکه آیا میتوان درخواست کرد مانند سایر دیوارها آن ناحیه را کاشی کنند؟
۲- آیا ایشان میتوانند درب واحد را خلاف ظاهر دیگر واحدها تغییر دهند؟ ( سایر واحدها درب چوبی قهوه ای دارند اما ایشان درب سفید نصب کرده اند)

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر تغییر در مشاعات باید با رضایت کلیه ساکنین صورت بگیرد

سلام ودرود هر گونه دخل و تصرفی و تغیر در مشاعات منوط به رضایت کلیه مالکین است

باسلام اگر درقسمت مشاعات است رضایت همه را میخواهد

می بایست رضایت تمام مالکین اخذ شود

سلام
اصولا هرگونه دخل و تصرف در مشاعات نیاز به اجازه سایر مالکین است

اگر در قسمت مشاعات باشد نیاز به اجازه تمام شرکا دارد.

سلام تغییر در مشاعات من جمله نمای ساختمان نیازمند رضایت اکثریت مالکین است ولی آنچه در مورد نما در عرف وجود دارد مربوط به بیرون از ساختمان شامل پنجره ها و رنگ و جنس دیوار بیرونی است نه درب واحد آپارتمان