بلاتکلیفی زن در دوره عقد موجب پرداخت مهریه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۷ #100008

با سلام ...همسر بنده در دوره عقد خودش بدون مطالبه مهریه از جانب من ،رفت یکطرفه دادخواست طلاق داد و لیکن اجرا نکرد و گواهی باطل شد ...حالا میخوام برم خودم درخواست تهیه منزل بدم تا اگر دوبتره بلاتکلیف گذاشت بتونم با عسر و حرج طلاق را بگیرم ....سوالم اینه که ایا میتونه سریع بیاد برای بار دوم دوباره به ثورت صوری دادخواست طلاق بده که جلوی دادخواست تهیه منزل از طرف من رو بگیره و نذاره من عسر وحرج رو ثابت کنم ؟و دوباره در سه ماهی که وقت میدن برای طلاق بذاره باطل بشه برای دومین بار؟چون با این کار رسما جوانی من بر باد رفته .با تشکر از پاسخ گویی تون

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما خودتان دادخواست منزل مستقل را بدهید تا به آن رسیدگی شود. اگر ایشان درخواست طلاق خود را مسترد کنند به درخواست شما رسیدگی میشود.