نتیجه رسیدگی به پرونده توهین تخریب و درگیری چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۳ #09998109

سلام

وقت بخیر

بنده حکم جلب شخصی رو از دادیاری گرفتم به علت درگیری و تخریب و توهین، فرد متهم را پیدا نکردم و پرونده به دادسرا ارجاع شد، امروز وقت دادگاه داشتیم که من فراموش کردم ولی متهم با وکیل حاضر شده بود،بعد رفتم دادگاه قاضی گفت صورتجلسه کردم فرستادم.

.خواستم بدونم نتیجه چی میشه؟

ممنون میشم پاسخگو باشید

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی پرونده شما درجریان است وکسانی که حضورداشتند صورتجلسه راامضاء کردن

فعلا پرونده شما درجریان هست

سلام اگر رای صادر کرده بود که قطعا به شما می گفت رای صادر شده و ابلاغ می شود . اما با توجه به پاسخ دادگاه ، ظاهرا رفع نقص گرفته و پرونده به دادسرا اعاده شده است .

بایستی منتظر نتیجه باشید ما هم خبر نداریم نتیجه چه خواهد شد فقط قاضی میداند .