چگونه میتوانم دادخواست اعسار بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۳ #09986464

با تشکر از شما وکلای محترم که کمک بزرگی به ما میکنید
اما در خصوص پیگیری اعسار که فرمودید چگونه پیگیری کنم تا زودتر اقدام بشود باید عرض کنم که در حال حاضر پرونده بدهی من در قسمت اجرای احکام دادگاه میباشد و باید نسبت به بدهی خود اقدام کنم در غیر اینصورت میرم زندان . قبل از اینکه پرونده وارد اجرای احکام بشود اینجانب موضوع اعسار را از طریق وکیل خودم دنبال کردم و پرونده اعسار دست دادگاه میباشد البته یک شعبه دیگر . از این طرف پرونده بدهی من هم در اجرای احکام است که مهلت خیلی کمی دارم به این خاطر سوال کردم چکار کنم که پرونده اعسار قبل از اجرای حکم به جریان بیافتد تا قبل از اجرای حکم از طریق اجرای احکام ؟ یعنی قصد من این است که اگر بشود پرونده اعسار همزمان به اجرای احکام برسد که نسبت به این پرونده اعسار حکم اجرا بشود
ممکن است این توضیح را هم بدهید
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تا قبل از انقضاء مدت 30 روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه ، دادخواست اعسار داده اید ، تا زمان صدور حکم قطعی اعسار جلب نمی شوید .

با درود فراوان
به شعبه رسیدگی کننده اعسارتان اعلام بفرمایید تا با گواهی ثبت دادخواست اعسارتان نسبت به پرداخت محکوم به ، به شعبه اجرا موقتاً مانع اجرای حکم شوند .

با توجه به اینکه شما در خصوص همان پرونده ای که به اجرای احکام رسیده است دادخواست اعسار داده اید تا زمان رسیدگی به پرونده اعسارتان حکم صادره اجرا نمی شود.