شوهرم به خاطر چند اشتباه می خواهد از من جدا شود و حاضر است بخشی از مهریه من را بده، چی کار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۷ #09953631

سلام خسته نباشین
من دچار چند تا اشتباه شدم در زندگیم مثلا معدل لیسانسم با فوق دیپلم اشتباه گفتم و دوباره اشتباه سوار ماشین دیگری شدم ما رفتیم مشاوره و به ما گفتن که سریع جدا شوید مشاوره به همسرم گفته تو هوش بالا ست و من هوشم پاین است شوهرم به خاطر چند اشتباه می خواهد از من جدا شود و به من می گوید دیگر نمی خواد زندگی کند و حاضر است بخشی از مهریه من را بده حال من خیلی دوستش دارم و نمی دانم چی کار کنم که فقط حرف طلاق را می زند و کوتاه نمیاد تو را خدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر بخواهد شمارا طلاق دهد باید حق و حقوق شمارابدهد ضمنا بهتراست چندمشاوره خانواده خوب پیدا کنید و مراجعه کنید

با سلام
اگر تمایل به زندگی دارید سعی کنید با مهربانی و پوزش و با پا در میانی کسانی که همسرتان از انها حرف شنوی دارند به زندگی برگردند.
اما اگر زوج هدفی جز طلاق ندارند شما میتوانید تمامی حقوق از جمله مهریه و نفقه و اجرت المثل و نحله را از زوج مطالبه نمایید
طلاق حق زوج ، مهریه و حق و حقوق زوجه حق زوجه میباشد

با پرداخت حقوق مالی می تواند طلاق دهد.

"با سلام"
اگر حق و حقوق شما پرداخت نماید میتواند شما را طلاق دهد

سلام
متاسفانه مشاورین نظر نسنجیده ای داده اند و شما می توانید به مراکز مشاوره دیگر مراجعه و مشکل خود را بیان کنید تا با شوهرتان مجددا صحبت و ایشان را مجاب کنند در غیر این صورت فقط می توانید از طریق مطالبه حقوق مالی خود مانع این کار شوید

با سلام
طلاق حق زوج است لیکن در صورتی که بخواهد زوجه را مطلقه سازد میبایست کلیه حق و حقوق قانونی زوجه را تادیه و مطلقه سازد،