بعد از تقسیم ارث شخصی با قولنامه شکایت عدوانی نموده آیا امکان تغییر نظر قاضی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #09935307

زمین های زراعی پدریه مادرم قبل از تقسیم توسط داییم به فردی فروخته شده که در داخل شهر و املاک قولنامه شده و هیچ شاهدی از اهالی روستا و همشهری ها نیست در آن زمان که زمین فروخته شده وراث با خبر نبودند تا اینکه کار تقسیم زمین به میان آمد و کار به شکایت و دادگاه کشیده شد، قاضی رای مصادره و همچنین روزنامه رو داده بود و اعلام کرده بود که میتوان زمین ها را بین وارثین تقسیم کنند، بعد از تقسیم شخصی با همین قولنامه گفته شده شکایت عدوانی کرده و کلیه وراث را به دادگاه کشانده.
سوال ما این است آیا زمانی که این آقا زمین را خریداری کرده به وارث اطلاع نداده الان که حرف تقسیم شده با قولنامه جعلی که ادعای مالکیت میکند کلیه وارثین هم بالای ۶۰سال سن دارند از چه طریق ثابت کنیم این زمین متعلق به ماست و آیا قاضی که رای قبلا صادر کرده و دستور تقسیم داده الان میتواند رای خود را برگرداند یا خیر؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دایی شما که بدون اجازه بقسه وراث ملک را فروخته ، معامله فضولی کرده و این معامله نافذ نیست . لذا بحث تقسیم ترکه صحیح است . البته ورثه باید به نسبت سهم خود اعلام بطلان معامله فضولی را از دادگاه درخواست کنند .