میخواستم ببینم من اگه با این مدارک برم شورا میتونن منو به خونم برگردونن؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۴ #09934240

با سلام،شوهرم منو دو ماه پیش از خونه بیرون کرده و شب همان روز مامور برده خونمون گفته زمانیکه سر کار بودم منزل رو ترک کرده اونا هم گزارش کردن،ده روز بعد اون که خبر نداشتم مامور برده ،من هم اظهارنامه فرستادم که دسته کلیدهارو گرفته و منو از خونه بیرون کرده ای ظرف مدت ۲۴ساعت منو ببر خونه ولی خبری نشد و در جوابش اظهارنامه ای فرستاد که بهم تهمت خودکشی زده بود و اینکه برگشتنت مستلزم اخلاق و رفتار درست هست و....خلاصه از جواب دادن تفره رفته بود و دوباره اظهارنامه فرستاد شماره کارت بده منم فرستادم دنبالش دوباره اعلام بازگشت کردم ولی جواب نداد،دو سه بار هم مامور بردم گزارش کردن که من رفتم درو باز نکرد ،اخرین بار که مامور بردم و با شوهرم تماس گرفتم در جواب کفت اونجا جای تو نیست برو خونه پدرت،مامور هم همین حرفشو نوشت و همسایه هم امضا کرد،الان من میخوام برم خونم شکایت ترک انفاق کزدم که تماس گرفتن گفتن پس فردا برم شورای حل اختلاف این مدارک کافیه که من میخوام برگردم خونم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه قابل پیش بینی نیست اما لازم است براساس موارد یادشده لایحه دفاعی توسط متخصص برای شما تنظیم گردد یا همه موارد را مکتوب به شورا تحویل دهید

باسلام . دلایل و مدارکتون رو مستند و مکتوب به شورا ارائه دهید و به اونها استناد کنید .

سلام
به کلیه دلایل خود استناد نمایید

باسلام،طی ارائه لایحه‌ای دفاعیات خودراتحویل دهید

با درود دفاعیات خود را کتبا به شورا تحویل دهید

با سلام شما می توانید دفاعیات و دلایل خود را به شوراتقدیم نمایید

سلام دفاعیات خود را کتبا به شورا تحویل دهید