شکایت ازکارفرمابرای دریافت تمام حق حقوقات چطور نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴ #09929209

۵سال تویک مجموعه کارکردم الان اخراج شدم میخوام تمام حق وحقوقاتی ک پرداخت نکردن طی ۵سال دریافت کنم ازجمله حق بیمه و اضافه کاری تعطیل کاری و... ازسال دوم بیمه شدم اما بیمه ام کامل رد نشده... درماه یا۱۵روز یاهیجی.... یکی درمیون رد شده بیمه ام.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سالهای کارکرد شما ، می توانید با مراجعه به اداره کار و بیان شرحی از آنچه واقع شده ، درخواست رسیدگی نمایید و بعد از صدور رای به نفع شما درخواست تمامی مطالبات اعم از حقوق عقب افتاده و بیمه و..... را بنمایید .

با درود.بلی .از اداره کار محل دادخواست مطالبه حق و حقوق قانونی معوقه وسنوات خدمت و غیره خویش و الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه معوقه بطرفیت کارفرما مطرح نمایید