برای اثبات تهدید در دفتر شورا چه مراحلی طی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #09926611

با سلام و احترام
به بنده اتهام ضرب و جرح وارد شده
شاکی در حضور مسئول دفتر شورای حل اختلاف که برای پرونده ازمون بازپرسی میکرد ۲مرتبه تهدید کرد که اگر شاهد حضور نداشت کشته بودمش(یعنی بنده را).
مسئول دفتر صورتجلسه ای نکرد اما من یک استشهادنامه از مراجعین در دفتر جمع کردم.
پرونده اتهام به بنده در دادسرا است.
برای شکایت و اثبات این تهدید چه مراحلی طی کنم؟ همچنین برای وادار کردن شورا به نوشتن صورتجلسه؟
با سپاس

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایت تحت همین عنوان در دادسرا مطرح کنید و در جلسه رسیدگی در دادسرا اسامی اشخاص حاضر در شعبه را اعلام کنید تا در صورت صلاحدید مرجع قضایی به آن مرجع احضار شده و اظهارات ارایه دهند