کاغذ چقدر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۶ #09919774

سلام و درود فراوان
سوال
پدر بنده زن اولش که مادر من و مادر ۲دختر دیگه بوده فوت شده و پدرم زن دوم گرفته و از زن دومم ۱دختر و ۲پسر دارد (ضمنا زن دوم ۱پسر از یک مرد دیگه داره)
پدر ما سال ۸۱ فوت نمودند و در سال ۸۲ کار های انحصار ورثه رو انجام دادیم و گواهی حصر و وراثت گرفتیم و همون سال ۸۲ طبق گواهی انحصار وراثت اموال پدر بین تمام فرزندان و زن دوم انجام شد
که داخل گواهی حصر و وراثت نوشه سهم همسر فقط یک هشتم از اموال منقول و اشجار انبیه
و همون سال سهم شو دادیم
(درضمن زن دوم هم سال۹۵ فوت کرده)
و هنوز هم اموال غیر منقول که زمین های کشاورزی میباشد هنوز هم به نام پدرم هست
ولی الان فرزندان زن دوم میگن از سال ۸۸ یه قانون جدید برا سهم الارث زن اومده که یک هشتم هم از قیمت اموال غیر منقول هم به مادرمون میرسه
ایا به نظر شما این ادعاشون پذیرفته میشه؟
در ضمن کاغذی هم که از تقسیم ماترکه بین تمام فرزندان و همسر صورت گرفته دستی هست و محضری نیست و اثر انگشت تمام فرزندان و همسر و۴شاهد داخلش هست ایا اعتباری دارد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تقسیم نامه عادی را مورداستناد قراردهید.

به تقسیم نامه عادی استناد کنید

درود . بله تقسیم نامه ای که هست معتبر میباشد

با سلام و احترام

تقسیم نامه عادی معتبر و قانون آن زمان ملاک است.

هر زمان که تقسیم صورت گرفته تاریخ همان زمان ملاک هست .
ضمنا تقسیم نامه عادی هم درست و معتبره و قابلیت استناد در محاکم را داره

قانون زمان تقسیم ملاک می باشد و
بله تقسیم نامه معتبر می باشد