کلاهبرداری اینترنتی رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱۲ #09908579

سلام با شخصی تو گروه روبیکا دوست شدم بهد چند وقت گفت می خوای مثل من پولدار شی پول بده تو ارز کار می کنم پولت تا عید چند برابر میکنم خلاصه من هم پنج میلیون دادم بهش بعد دادن کارت به کارت پول بلاکم کرد الان میتونم شکایت کنم برم پلیس فتا ؟ هزینه شکایت چقده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دفتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری طرح نمایید

سلام
امکان اقامه شکایت در این خصوص را دارا می باشید و باید از طریق دفتر خدمات قضایی قضایی اقدام به اقامه شکایت کنید

با درود.بابد برعلیه صاحب حساب و صاحب خط تلفن از دفتر خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود.
هزینه دادرسی کیفری حدودا یکصد هزار تومن

با سلام. بله. به دفتر خدمات قضایی مراجعه و با عنوان کلاهبرداری (سنتی) از صاحب شماره کارت و مالک خط شکایت کنید.
هزینه دادرسی حدودا ۱۰۰ هزار تومان می باشد.

با سلام
از طریق پلیس فتا یا مراجعه به دادسرای جرایم رایانه ای یا ثبت شکواییه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی موضوع را پیگیری کنید