چطور مهریه رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۷۸ #09906115

سلام ببخشید اگر کسی مال و اموالی به نامش نباشه زن میتونه ازش مهریه بگیره.یا فقط خرج وکیل میکنه و دستش رو هوا میمونه

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

lسلام اولا مهریه عندالمطالبه است ...بالاخره همه کسانیکه دارند مهریه می دهند که صاحب اموال و املاک که نیستند ...قانون در بعضی موارد به صورت قهری شخص رومجبور به اطاعت می کنه ....در خصوص مهریه و نفقه نیز اینچنین است ...اما لازم به ذکر است که در صورتیکه شما شخص مورد نظر رو می شناسید که نه اموالی دارد و نه حتی یک حقوق سطح پایین در این جور موارد باید مشورت را اصولی تر انجام بدید ...و خودتون رو یک دفعه تو یه درد سر دیگر هم نیندازید

با سلام
اگر زوج تمکن مالی نداشته باشد زوج با ارایه دادخواست اعسار مهریه را بصورت اقساطی خواهد پرداخت و اگر اقساط را به موقع پرداخت ننماید زوجه میتواند حکم جلب وی را تقاضا نماید

شما بهتر بود بجای این پرسش و بیان توهین آمیز خرج وکیل نکردن ، مهریه رو متناسب با شان خود و خانواده دو طرف تعیین میکردین که الان بشه مطالبه کرد ، ضمنا هزینه دادگاه و دفاتر خدمات قضایی و موارد دیگه هم جزئی از هر دعوی هست که چون زوج ندار هست و یحتمل حکم اعسار و تقسیط مهریه صادر میشه و ممکنه دستتون به چیزی نرسه میتونید ازش صرفنظر کنید

با عرض سلام و ادب, کاربر محترم مهریه شما در صورت پذیرفته شدن اعسار همسرتان تقسیط میگردد.

اگر زوج مالی نداشته باشدوتوانایی اثبات آن راداشته باشید باتوجه به شهادت شهود و ضعیت مالی وی تقسیط میشود

مراحل گرفتن مهریه الان یک مسیر زمان بر است برابر بخشنامه اخیر قوه قضائیه متقاضی اول باید از طریق اداره ثبت اقدام کند اگر اموالی به دست نیامد می تواند به دادگاه ها رجوع کند . حق الوکاله وکیل ربطی این مطلب ندارد که وکیل حتما باید چیزی وصول کند و بعد حق الوکاله بگیرد . طبق قانون وکالت وکیل باید قبل از دعوی مالیات خودش را پرداخت کند و حتما باید مزد و اجرت بگیرد که بتواند مالیات بدهد و مطالبه حق شما بنماید . حتما قبل از مطالبه مهریه اطلاعات کافی نسبت به اموال زوج کسب کنید و بعد اقدام نمایید . موفق باشید

سلام مهریه درهرحال دین مرد است و در صورت نداشتن مال در دادگاه براساس درخواست اعسار برایش تقسیط می کنند و باید بپردازد .در ضمن شما خودتان هم با مراجعه به اجرائیات ثبت می توانید مطالبه مهریه نمایید.