آیا زوجه میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۸ #09902885

سلام
زوج هستم درحال حاضر با همسرم اختلاف داریم و حدود سه ماه است که در منزل پدرشان هستند و بنده نیز عدم تمکینشان را گرفتم و نشوز شدن اگر همسرم بخواهند برای طلاق اقدام کنند با این دلیل که رابطه غیر متعارف از پشت داشتیم چندین بار و از دادگاه بخواهد که برای پزشکی قانونی برای اثبات این موضوع اقدام نماید و فرض براین پزشکی قانونی نیز رابطه از پشت را تایید نمایید که دخول انجام شده ایا همسرم میتواند طلاق بگیرد؟
صرف گرفتن نامه پزشکی قانونی طلاق میتوند بگیرد درصورتی که خودش راضی بوده باشد ولی در دادگاه بگوید که راضی نبوده
سوال دوم
اگر همسایه ها شهادت بدهند که در زندگی زناشویی زوج و زوجه دائما اختلاف بود و سرو صدا را شنیده باشند بدون اینکه درگیری را دیده باشن فقط صرف اینکه اختلافات و سرو صداها راشنیده باشند دلیل بر طلاق زوجه میتواند باشد
سپاسگذارم که جواب سوالاتم را میدهید

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع اول می تواند از موارد عسروحرج تلقی شده و بموجب ان تقاضای طلاق نمود چرا که رابطه از دبر صرف نظر ازینکه شرعا مکروه می شود از نظر علمی نیز در دراز مدت می تواند آسیب های جبران ناپذیر ایجاد کند
در خصوص موضوع همسایه ها نیز به نظر اظهارات ایشان صرفا در حد اماره قابل پذیرش خواهد بود

سلام و درود
همسر شما نمیتواند با استناد به موارد مطروحه تقاضای طلاق کند و عسر و حرج ایشان محرز و ثابت نمیشود.
موفق باشید.

سلام
هیچ یک از مواردی که بیان نمودید کمکی به طلاق زوجه نخواهد کرد

با سلام
نوع ارتباطی که با همسرتان داشته اید نمی تواند دلیلی برای طلاق باشد و چنانچه همسایه ها نیز شهادت به درگیری و دعواهای شما بدهند صرفا می تواند به عنوان عسر و حرج برای طلاق به همسرتان کمک کند ولیکن به تنهایی دلیل طلاق نخواهد بود.

موارد مذکور در حدی که فرمودید باعث اثبات عسر و حرج نخواهد بود.

سلام وقت بخیر
زوجه در صورتی می تواند دادخواست طلاق نماید که بتواند عسر و حرج یعنی ناتوانی زندگی خود با زوج را اثبات نماید و یا به یکی از موارد دوازدهگانه مندرج در نکاح نامه استناد نماید در غیر اینصورت طلاق از طرف زوجه امکان پذیر نیست .

سلام، موضوع دخول از پشت نمی‌تواند دلیل بر طلاق زوجه باشد و اما اگر شاهدت بر درگیری و بد رفتاری شما بدهند می‌تواند از موضوع عسر و حرج استفاده کند یا عدم امکان سازش