در صورت اثبات رابطه، چه مجازاتی برایم در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #09881440

سلام
بنده مجرد هستم. به مدت دو سال با دختری دوست بودم. ایشان قبل از آشنایی با من به مدت یک سال در خانه پدرشان و جدا از همسرشان زندگی میکردند. ایشان به من گفته بودن و چند بار هم تاکید کردن که مطلقه هستند و از همسر خود به صورت رسمی و محضری طلاق گرفتند. بنده هم با این باور و البته به قصد آشنایی بیشتر و حتی ازدواج با ایشان رابطه دوستی داشته ام. اخیرا متوجه شدم ایشان به من دروغ گفتن و از همسر خود به صورت رسمی طلاق نگرفته اند. بلافاصله هر گونه رابطه با ایشان را قطع کردم.
سوالم این است که در صورت شکایت همسر این خانم آیا میتونن پرینت تماس ها و پیامک ها رو بگیرن و چیزی رو اثبات کنن؟
آیا جرمی متوجه بنده است؟
و در صورت اثبات رابطه حکم بنده چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام -چنانچه شما اطلاع داشتید که آن زن متاهل است ورابطه زنا اثبات شود حتی امکان حکم اعدام نیز میباشد ولی اگر برای قاضی ثابت شود که شما بدلیل عدم آگاهی از محصنه بودن آن زن مرتکب عمل زنا شده اید محکوم به مجازات شلاق خواهید شد .

سلام
محکومیت شما منوط به اثبات ان است که از متاهل بودن زن اگاه بوده اید و می توانید به عدم اطلاع خود استناد کنید
اما در صورت اثبات ارتکاب جرم ممکن است به صد ضربه شلاق محکوم شوید اما بهتر است در صورت احتمال اثبات امر اعلام توبه کنید

سلام
ماده ۲۲۵ قانون مجازات اسلامی درباره زنای مرد مجرد با زن شوهردار
: حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. در صورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه قضاییه چنان چه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک است.
یکی از شیوه های اثبات زنا ، طبق قانون اقرار خود زانی است .
یعنی اگر کسی خودش اعتراف کند که اقدام به زنا کرده است ، مشمول مجازات این جرم می شود .
یکی دیگر از راه های اثبات زنا هم علم قاضی است .
به این ترتیب که اگر به روشی مثلا فیلم برداری و عکس برداری از زنا برای قاضی محرز شود که عمل زنا رخ داده است ، باعث اثبات زنا می شود و می تواند برای آن حکم صادرکند .