آیا مهریه کامل به بنده تعلق میگیرد با وجود داشتن ۳۰ میلیارد دارایی؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۱ #09865849

مهریه من ۳۵۰ سکه هست و همسرم فوت شدن و دارای اموال و تمکن مالی هستند
من همسر دوم هستم البته همسر اول فوت شدن ولی دو فرزند پسر دارند

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله مهریه قابل وصول است

باسلام و درود مهریه از دیون برتر و قابل مطالبه از ماترک می باشد.

سلام.مهریه از دیون ممتازه است و قابل مطالبه از ماترک می باشد....

باسلام:
شهروند گرامی بله با این دارایی که از همسرتون مطرح کردید میتوانید مطالبه کنید تا از مهریه شما از طریق توقیف و فروش اموال ایشان پرداخت گردد .

وقت بخیر مهریه از دیون ممتازه است و قابل مطالبه از ماترک هم می باشد

باسلام. بله مهریه شما مقدم برسایردیون همسرمرحومتان است

با سلام
بله مهریه از دیون برتر است و قابل مطالبه از ماترک هم می باشد