میتونم توی نوبت اول این ملک رو بابت پنجاه سکه بردارم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۲ #09860984

سلام بعد اثبات خیانت شوهرم،،، ملک دو طبقه شوهرم رو در اجرای احکام توقیف کردم که در حین کارشناسی ایشون سقف طبقه دوم رو تخریب کرد و خوشبختانه با اشراف این موضوع توسط قاضی اجرا از توقیفی خارج نشد. وملک توسط کارشناس فقط چهل ملیون تومان قیمت زد. حالا من حضانت بچها ثبتی بمن داده شده و این طبقه تخریب شده رو چطور میتونم توی مزایده برای خودم بردارم. شوهرم میتونه قیمت رو در نوبت اول واریز کند و ملک را آزاد کند. خونه شوهرم میلیاردی ارزش دارد و متاسفانه این خرابه رو هم از من و بچها دریغ میکنه .من میتونم توی نوبت اول این ملک رو بابت پنجاه سکه بردارم، و آیا باید نیم عشر دولتی پنجاه سکه رو به دادگاه بدم یا نه؟
بسیار ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی عملیات اجرایی متوقف می شود که تمام مهر پرداخت شود.

سلام در صورتی عملیات اجرایی متوقف می شود

سلام
عملیات اجرایی زمانی متوقف می شود که مهریه تمام پرداخت شود.

اگر مهریه پرداخت شود عملیات مزایده متوقف می گردد .امکان برداشت توسط خودتان هم می باشد نیم عشر توسط محکوم علیه و از اموال وی قابل برداشت است

وقت بخیر در صورتی عملیات اجرایی متوقف می شود که مهریه تمام پرداخت شود.

سلام.در صورت پرداخت مهریه،عملیات اجرائی متوقف خواهد شد...

با سلام...
در صورتی عملیات اجرایی متوقف می شود که مهریه تمام پرداخت شود.