میشود طرح شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۲ #09840204

سلام سال ۹۱ با دوست خود باغی در قائمشهر خریدیم ثمن معامله از حساب مشترک پرداخت شد و مبایعه نامه به نام ایشان تنظیم شد، اگر چه پدر و مادرش و برادرش شراکت مرا تایید میکنند ولی از آن سال تاکنون در تصرف ایشان است.

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست حقوقی مطرح نمایید جرمی واقع نشده است

با سلام
خیر،موضوع ارتباطی به بحث تحصیل مال از طریق نامشروع ندارد.
دادخواست حقوقی در خصوص مطالبه سهم خود از مال مشاع و نیز اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
خیر ، تحصیل مال نامشروع شامل نخواهد شد
شما میتوانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بر علیه شریک خود اقامه نمایید .

دو راه حل وحود دارد : مطالبه ( وجه ) ثمن پرداختی به نرخ روز
یا الزام به تنظیم سند رسمی را وفق شراکت به استناد شهود دادخواست بدهید .
ارتباطی با تحصیل مال از طریق نامشروع ندارند