اگر زوج مدعی تبرعی بودن اعمال زوجه شود، چه کسی باید اثبات کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۴۶۲ #09828469

با سلام و عرض ادب و احترام
اگر زوجه در اثنای رسیدگی به طلاق مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت به استناد تبصره ماده ۳۳۶ قانون مدنی را نماید و شوهر در مقام دفاع مدعی تبرعی بودن آن اعمال باشد، در این وضعیت زن باید اثبات کند که قصد تبرع نداشته یا مرد باید این ادعای تبرعی بودن خود را اثبات کند؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات با زوجه است

با سلام دوست عزیز اصل بر قصد عدم تبرع زوجه میباشد که در این صورت درخواست اجرت المثل میدهد و زوج باید تبرع ایشان را اثبات نماید.

سلام دوست عزیز
مرد باید اثبات کند که امر تبرعی بوده است

سلام
اصل بر این است که کارهای انجام شده تبرعی نبوده است

سلام
اصل بر این است که کارها تبرعی و از روی نیکوکاری نیستند و کسی که مدعی تبرعی بودن است باید این ادعا را با دلیل ثابت کند.

در زندگی زناشویی اصولا اصل بر قصد تبرع می باشد و خلاف این موضوع را زوجه باید اثبات کند

عدم قصدتبرع برعهده زوجه اسن