دخالت پدر زن و مادر زن چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۵۷ #09806681

سلام خسته نباشید امروز مادر زن و پدر زنم اومدن خونه من و به زور همسر من را که نمیخواست با ان ها برود را بردند و گفتند که دیگر اجازه نمیدهند بیاید و درخواست طلاق میکنند من چه کاری میتوانم بکنم من و همسرم هیچ مشکلی با هم نداریم و همسرم هم طرف من هست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه اتفاقات به وقوع پیوست را برایشان توضیح داده و در نهایت خواستار برگشت همسرتا باشید و همچنین دادخواست الزام به تمکین همسر را مطرح نمایید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام ورود به عنف علیه آنها اقامه دعوا کنید
بابت همسر به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : باید دو فرض بر آن قرار داد نسبت به کلمه ایی که فرمودید ( به زور ) :
۱) چنین اقدامی برای هیچ قاضی نمیتواند پذیرفته باشد زیرا کلمه (زور )میتواند جرم آدم ربایی را متصور نماید زیرا با ازدواج دختر ،دیگر دختر در مالکیت والدین نبوده و این مالکیت به شوهر او داده شده ( منظور از مالکیت = ولایت اوست و صاحب اختیار او ) بحدی که بعد از ازدواج زن نمیتواند بدون اجازه شوهر از منزل خارج شود ( قانونا و شرعا)و صرف خلاف دستور شوهر برای زن میتواند محرملات را نیز ببار آورد اما چنین حکمی برای والدین دختر بعد از ازردواج تنیامده وصادر نشده پس بدلیل اینکه باید در زمره آدم ربایی قرار گیرد قضات محترم با احضار والدین توصیه به برگرداندن زن به منزل شوهرش میکنند و مجازاتی بر آن نمیدانند
۲) در چنین اقدامی حبس زن بدون رضایت شوهر را قابل قبول دانسته و از جرایم کیفری و تعزیری قرار میدهند مشروط بر شکایت زن با تایید شوهر و یا بالعکس با شکایت شوهر با عنموان ی که تقدیم شده و تایید زن و مجازات تعزیری بر والدین متصور میگردد که معمولا مجازات نقدی صادر میشود
۳)با عنوان ممانعت از تمکین زوجه توسط والدین زوجه که میتوانذ حق فسخ نکاح را بدون پرداخت حقوق محققه زوجه برای زوج متصور سازد و یا حق تجدید فراش را بدون طلاق زوجه بهمراه آورذ مشروط بر عسر و حرج زوج از مراتب تمکین خاص
لذا بهترین راهکار در چنین حالتی راه سوم است زیرا گرچه زوجه بقولای لاجبارا به منزل پدر رفته اما تصوراتنی بر اساس تبانی بر تئدلیس و فریبکاری نیز بر آن تصور نمود چرا که زوجه گرچه به زور برده شده اما به جایی بسته نشده و میتواند با کمک پلیس ۱۱۰ و یا خودح.استه به پیش همسز حود باز گردد اما این امر صورت نگرفته

سلام
طی ارسال اظهارنامه اتفاقات به وقوع پیوست را برایشان توضیح داده و در نهایت خواستار برگشت همسرتا باشید و همچنین دادخواست الزام به تمکین همسر را مطرح نمایید