از چه طریق میتوانم از ایشان بابت عودت لاشه چک و ضایع شدن اعتبارم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۷ #09803358

با سلام
۴ فقره چک بابت ضمانت خودرو برای شخصی در وجه شرکت سایپا صادر نمودم و سه فقره از چک ها را جهت خدشه دار نشدن اعتبار بانکی پاس کردم، چهارمین فقره برگشت خورده از کسی که ضمانت کرده بودم شکایت کردم و حکم گرفتم، در اظهارات ایشان به بدهکار بودن چک برگشت خورده اعتراف کرده.
از چه طریق میتونم از ایشان بابت عودت لاشه چک و ضایع شدن اعتبارم شکایت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استرداد لاشه چک ها منوط به تسویه حساب کامل است
میتوانید خسارات تاخیر تادیه دینی که شما پرداخت نموده اید را مطالبه نمایید

وقتی شما ضامن شخصی شدید ، شکایتی بابت ضایع شدن اعتبار معنا ندارد

با سلام
استرداد چک منوط است به تسویه حساب با شرکت و پرداخت مبلغ چک و پس گرفتن چک .ولی اگرخریدار نسبت به آن اقدام نکند میتوانید استرداد چک را طی دادخواست مطرح نمایید
ولی اگر از این بابت خساراتی به شما وارد شده میتوانید مطالبه جبران ضرر وزیان مادی را نمایید

چه طریق میتونم از ایشان بابت عودت لاشه چک
نفرمودید آیا این چک چهارم هم پرداخت شده یا نه؟
اگر پرداخت نشده شما نمی توانید درخواست استرداد بدهید تا زمانی که شمایا بدهکار آن را پرداخت کند و اعتراف بدهکار مبنی بر بدهکار بودن هم نقشی ندارد

و ضایع شدن اعتبارم شکایت کنم؟
شما با اختیار خود ضامن شدید و د رقانون از بابت حقی به شما نداده است بابت شکایت
نهایت امر این است که به استناد ماده ۱ قانون مسئولیت مدنی از بدهکار بابت خسارات وارده به شما مطالبه جبران ضرر های مادی بنمایید
باتشکر
موفق باشید

سلام بایت اعتبار حق شکایتی متصور نیست . بایت چک هم اگر چک ها نزد شرکت است که باید از شرکت تحویل گرفته شود و اگر خریدار این کار را نمی کند باید علیه او دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید