ببخشید برای طلاق توافقی چگونه باید اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۱ #09777049

سلام
وقتتون بخیر
آیا به دفاتر خدمات قضایی باید مراجعه کنم؟

سپاس بیکران

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

سلام
بله به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

باسلام ابتدا از سایت بهزیستی نسبت ب اخذ نوبت مشاوره اقدام نمایید پس از انجام مشاوره ب یکی از دفاتر خدمات قضایی معرفی خواهید شد پس از ثبت دادخواست در دادگاه تعیین شعبه و وقت رسبدگی اعلام ورای طبق توافقات اعلامی ب دادگاه صادر میشود و جهت ثبت طلاق ب دفاتر طلاق مراجعه نمایید

ابتدا باید از طریق سامانه اینترنتی بهزیستی نوبت مشاوره بگیرید و بعد از صدور گواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست را با امضای زوجین ثبت کنید

سلام ابتدا باید در سامانه تصمیم نوبت مشاوره بگیرید و پس از طی مراحل مشاوره به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

با سلام.
برای طلاق توافقی، ابتدا باید در سایت تصمیم ثبت نام کنید.
بعد از ثبت نام ۵ جلسه مشاوره را باید بگذرانید.
بعد از گذشت ۴۵ روز، گواهی عدم انصراف از طلاق صادر می‌شود.
بعد از صدور گواهی مذکور به دفتر خدمات قضایی جهت ثبت دادخواست طلاق توافقی اقدام کنید.

دادخواست طلاق توافقی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید