برای ازدواج آیا حضور و اجازه عمویم در محضر لازم است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹۱ #09766562

سلام دختر ۳۳ ساله ای هستم که قبلا ازدواج نکردم پدرم ۲۰ سال هست فوت شده و در همان ابتدا عمویم قیومیت ما را از دادگاه گرفت الان برای ازدواج آیا حضور و اجازه عمویم در محضر لازم است؟
و با توجه به اختلاف خانوادگی شدید مدارک پدرم اعم از گواهی فوت و شناسنامه ابطالی و یا هرچیزی مربوط به آن دست ما نیست الان برای ازدواجم چه اقدامی باید انجام دهم

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فقط دختره باکره نیاز به اذن پدر دارد یا پدر بزرگ

"با سلام"
اجازه ایشان نیاز نیست
دفترخانه میتواند فوت پدر و جد پدری را استعلام نمایند

در صورت فوت پدر و جد پدری شما برای ازدواج نیاز به اذن و اجازه کسی ندارید. و دفترخانه در این خصوص استعلام میکند.

سلام‌در صورت فوت‌پدر و‌همچنین فوت پدر پدر یا همان جد پدری نیازی به اذن عمو‌ نیست و اصلا دفترخانه از او‌ اذن نمی خواهد

با سلام فقط نیاز به اذن پدر و در صورت عدم وجود ایشان جد پدری میباشد و به هیچ عنوان به افراد دیگر تسری پیدا نمی نماید ضمنا به جهت فوت پدر خویش نیز می توانید از محضر ازدواج تقاضای استعلام از اداره ثبت اسناد نمایید

سلام و درود
در صورتی که پدر بزرگ هم فوت کرده اند بدون نیاز به اذن عمو میتونید ازدواج کنید و نیازی به مدارک فوت نیست و محضر ثبت ازدواج به اطلاعات افراد از لحاظ در قید حیات بودن و یا فوت دارند و سیستمی استعلام میکنند.
به نزدیکترین محضر مراجعه کنید و باز هم تشریفات کار را پرسش کنید.

با سلام
جهت ازدواج دختر باکره اذن پدر و جد پدری لازم است(تحت عنوان ولی قهری). عموی شما نمایندگی قضایی(قیم) شما محسوب می شود و چنین حقی برای ایشان مبنی بر اذن نکاح وجود ندارد. از طریق استعلام محضر از اداره ثبت احوال فوت پدر محرز می شود ( در صورت حیات جد پدری اذن ایشان ضروری است)