آیا میشه فرزندان خانم اولش طرح شکایت کنند جهت باز پسگیری اموال؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۴۸ #09730314

سلام پدربزرگم ۵ سال قبل فوت میکنه و اموال وماترک وی بصورت نا معلوم بین وراث تقسیم میشه این یه طرف قضیه و از طرفی پدر بزرگم ۲ زن داشته از خانم اولش ۴ دختر و ۱ پسر و از
خانم دومش ۳ پسر که یکیشون چند سال قبل ازفوت پدرش بدلیل ناراحتی قلبی فوت میکنه و ۵
دختر حالا بعد از گذشت چند سال کلیه اموالش رو بین فرزندان زن دومش تقسیم کردن و هیچی به فرزندان زن اولش نداده و بدون اطلاع قبلی واجازه از وراث خانم اولش در ضمن هر دو خانم در قید حیاتند و خیلی ها نیز در جریان اموال نامبرده می باشن. ولی شنیده ها حاکی از اینه که میگن قبل از مرگش کلیه اموالشو واگذار کرده به خانم دومش سوال اینجاس که آیا میشه فرزندان خانم اولش طرح شکایت کنند جهت باز پسگیری اموال؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اموالی که قبل از فوت منتقل شده جزء ماترک محسوب نمی شود

با سلام
اموالی که قبل از فوت انتقال داده شده جزء ماترک نیست

سلام
اموالی که در زمان حیات منتقل شده جزو ماترک محسوب نمی شود .

اموالی که قبل از فوت منتقل شده جز ترکه محسوب نمی شوند.

درود اگه متوفی قبل از فوت اموالش را منتقل کرده باشه دیگه بحث ارث موضوعیت ندارد.

با سلام ، در صورتی که نقل و انتقال در زمان حیات بوده باشد در زمره ترکه محسوب نخواهد گردید .

باسلام
اگه متوفی قبل از فوت اموالش را منتقل کرده باشه دیگه بحث ارث اصلا منتفی است و انتقال هم الزام آور هست مگه اینکه مشخص بشه انتقال دهنده در آن زمان محجور بوده