اتهام سرقت طلا میتونه بهم بزند؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۷ #09718524

سلام وقت بخیر من چند ماه پیش رفتم خونه دوستم و همینجوری که با هم حرف میزندیم یکم تو کارای خونه کمکش کردم ۱هفته بعد پیام داد طلاهام نیست و … خلاصه یکم کلامی با هم درگیر شدیم و گفتم میرم احاده حیثیت میکنم ازت الان بعد ۴-۵ ماه احضاریه برام اومده میتونه کاری کنه ؟؟؟! با مثلا با اثر انگشت کاری کنه اثر انگشت من ۴ ماه پیش تو خونش بوده وقتی داشتم ظرفاشو میشستم

مشاوره حقوقی سرقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سام و درود . شاکی میبایست برای اتهام دلیل موجه داشته باشد .

باسلام
شاکی باید برای اتهام دلیل ارائه دهد .

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شاکی برای ادعای خویش دلیل ارائه نمایند نگران نباشید

باید بتواند با ادله و مستندات ادعای خود را اثبات کند.

بدون دلیل نمی شود به شخصی اتهام زد

بار اثبات و ارائه دلیل بر عهده شاکی است.