می توانم علیه اداره دارائی و مبلغ مالیات شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۰ #09710526

مالیات بر اجاره من از سال ۸۹ تا ۹۷ برابر صفر ریال بود. وقتی برگ تشخیص مالیات سال ۹۸ را گرفتم، حیرت زده شدم، چون مبلغ ۱۰ میلیون تومان مالیات تعلق گرفته بود، از ممیز مالیاتی پرسیدم که چطور شده که مبلغ اجاره دریافتی را ۵ برابر مقدار واقعی در نظر گرفته اید؟ حتی اجاره نامه ثبت شده در سامانه ثبت با QR کد را هم نشان دادم، ممیز گفت اجاره نامه ارزشی ندارد و نرم افزار با توجه به کد منطقه و متراژ، مبلغ اجاره را حساب می کند. آیا می توانم علیه اداره دارائی و مبلغ مالیات شکایت کنم و از دادگستری تقاضای کارشناس رسمی برای تعیین نرخ اجاره بکنم تا مالیات واقعی را پرداخت کنم؟ برای طرح شکایت چه مراحلی را باید طی کنم؟

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید اعتراض کنید

اعتراض خود را مطرح نمایید.

با درود میتوانید اعتراض کنید

با درود امکان اعتراض وجود دارد

با سلام
بله میتوانید اعتراض کنید و در دیوان مطرح کنید

میتوانید به مبلغ مالیات اعتراض کرده و تقاضای رسیدگی در هیات حل اختلاف را بنمایید . پس ار ان هم امکان طرح موضوع در دیوان عدالت اداری وجود دارد .