چطور میتونیم تعویض قفل درب رو صورتجلسه کلانتری کنیم و نفقه خواهرم رو بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۵ #09701937

با سلام.شوهر خواهر حدود ۱۸ ماه قبل قفل درب منزل را تعویض و خواهرم رو با دو بچه از منزل بیرون کرده.بعد دادخواست عدم تمکین و ازدواج مجدد دادن که در جلسه دادگاه خواهرم ابراز داشته که حاضر به برگشت هستن و ایشون من و بچه ها رو از منزل بیرون کرده.دادگاه رای به بطلان خواسته شوهر داد و اجازه ازدواج نداد.تا الان هم نفقه ندادن به خواهرم.چطور میتونیم تعویض قفل درب رو صورتجلسه کلانتری کنیم و نفقه خواهرم رو بگیریم؟تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه فرمودید شوهر خواهر شما خواسته اش رد شده یعنی اینکه خواهر شما تمکین مینماید و ناشزه محسوب نمیشود لذا میتواند تقاضای نفقه نمایید
و نیز برای محکم کاری میتواند دست بچه هایش را بگیرد و زمانی که زوج در منزل است به خانه مراجعه و در صورت تعویض قفل با ۱۱۰ تماس و عدم اجازه ورود از سوی زوج را صورتجلسه نماید

شما مطالبه نفقه بدهید که شامل منزل هم بگردد