گرفتن سهم خود از ارثیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶۲ #09700628

سلام وبا عرض خدا قوت.بنده با چهار خواهر و یک برادر یک مغازه ۲۰متری به ما ارث رسیده.و در حال حاظر برادرم در آن به کسب و کار پدرم که لوازم فروشی بوده ادامه می‌دهد و الان نزدیک به ۱۲سال میباشد که از این دوازده سال ۲سال بامن قراداد اجاره بسته و مابقی را همینطور در مغازه کسب و کار می‌کرده و جدیدان متوجه شدم که سهم خواهرهایم را خریده.به من پیشنهاد داد ولی من قبول نکردم و الان نزدیک به ۱۰سال هست که بیکار هستم و هر چقدر به او اسرار کردم که سهم من را از مغازه به خودم بدهد که کسب و کاری راه بیندازم قبول نمی‌کند.حال اگر من شکایت کنم میتوانم سهم خودم را جدا کنم سهم من از آن ۱‌/۵ دنگ می‌شود.و سهم او الان ۴/۵ دنگ میباشد.و هر چقدر اسرار میکنم که مغازه را نصف کنیم من حاظرم پولی که به خواهرهایم دادی را من نصفش را می‌دهم می‌گوید من نمی‌خواهم که سهمم را بفروشم الان ۴/۵ دنگ مال خودم هست و فروشنده هم نیستم حال میخواستم بپرسم من چکار باید بکنم که بتوانم سهم خودم را بعد از ۱۲سال بگیرم.و حاظر نیستم سهم خود را واگزار کنم.ممنون میشوم که مرا راهنمایی کنید.سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر میتوانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح بفرمائید

سلام
می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح بفرمائید

شما بایددادخواست تحریروتقسیم ترکه
را مطرح بفرمایید!!!

با استعلام از ثبت و اعلام عدم قابلیت افراز می توانید از دادگاه دستور فروش بگیرید.

دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح بفرمائید

باسلام شمامیتوانیددادخواست تحریر و تقسیم ترکه را مطرح نمایید

درود
دادخواست تقسیم ترکه دهید اگر قابلیت افراز نداشته باشد میتوانید دستور فروش مال مشاعی غیر قابل افراز را بگیرید . اجرت المثل ایام تصرفی که با شما قرارداد اجاره نداشته اند نیز قابل مطالبه است .