چطور میتونیم سند زمین تفکیک شده از فروشنده بگیریم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۷ #09671788

با سلام
پدر بنده تقریبا ۸ سال پیش یک زمین رو در شهرستان پاکدشت از املاکی خریده بودند در صورتیکه صاحب ملک حضور نداشته - و در یک قولنامه دستی ذکر شده که صاحب املاک از صاحب ملک وکالت داره - و پول به املاکی پرداخت
بعد از این مدت امسال زمین توسط شهرداری پاکدشت تفکیک شده و الان صاحب اصلی زمین برای ارائه سندها به خریداران اقدام نمیکنه و دسترسی بهش وجود ندارد .
و تقریبا ۶ خانواده به این صورت ۱۰۰۰ متر زمین رو خرید کردن در قواره های مختلف از این املاکی

الان برای تحویل زمین ها چه اقدامی باید صورت گرفته بشه ؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید...

با درود از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید

بادرودوسلام دادخواست الزام به تحویل مبیع تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باید استشهادیه ای تهیه کنید و ابتدا دادخواست اثبات مالکیت را مطرح کنید . سپس با اثبات مالکیت پدر میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید .

درود
دادخواست الزام به تحویل مبیع /تنظیم سند مطرح نمایید

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تحویل مبیع را تنظیم نمایید.

موفق باشید

دادخواست الزام به تحویل مبیع تنظیم نماید