شکایت از فردی که در دادگاه به دروغ خود را معسر نامیده، چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۵ #09660538

با سلام و عرض احترام
در یک پرونده مالی مطالبه وجه چک، فرد پس از قطعی شدن حکم پرداخت اصل دین و تاخیر تادیه آن، به استناد شهادت دوشاهد اقدام اعلام معسر بودن نمود. در اوایل فروردین با شروع کرونا با اینکه تنها یک شاهد در دادگاه حضور یافت قاضی با توجه به وضعیت کرونا درخواست اعسار را پذیرفت و اقدام به قبول اعسار و تقسیط مبلغ اصل دین و فرعیات دین نمود. با توجه به شرایط پیش آمده بنده شکایتی به حکم صادره ننمودم. لکن با گذشت ۵ ماه متشاکی هیچ گونه پرداختی را انجام نمیدهد و از طرفی مدارکی بنده به دست آورده ام که نشان دهنده عدم اعسار فرد مذبور است (فرد متشاکی تمام اموال خود را به نام دیگران کرده است) مواردی که می توان با استعلام قاضی بدان ها دست یافت. (همانند شرکت در پروژه های عمرانی و زندگی در منزل های اعیانی و سوار شدن ماشین های لوکس میلیاردی - با استعلام محلی )

حال سئوال اینست برای تقدیم دادخواست برای انجام استعلامات و همچنین مخدوش کرد اعسار باید در شعبه ای جدید پرونده باز کنم یا در همان شعبه اجرای حکم این امر قابل انجام است؟

با تشکر فراوران

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، در صورت اثبات ادعاها میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کنید و موضوع در همان شعبه رسیدگی خواهد شد

شما باید دادخواست خود را به دادگاه را ارائه دهید با توجه به سابقه به همان شعبه ارجاع میشود. موضوع مزبور شما حبس طرف را در صورت اثبات از ۱ ما تا ۶ ما درپی دارد.پرونده باید ابتدا رسیدگی و در صورت قطعی شدن رای اجرا میشود.

در این صورت به مجازات حبس ۱ ماه تا ۶ ماه حبس خواهد داشت و در صورتی که پس از رای توانایی مالی خود را کتمان نماید به حبس تا ۲ ماه محکوم خواهد شد

در همان مرجع قضایی دادخواست فریب انحراف دادگاه با دور زدن قانون در پرداخت مطالبه وج در خواست اعسار داده با توجه به دلایل مستندات تقدیم دادگاه کنید

با سلام مطابق قانون اعسار
در صورت ادعای اعسار به دروغ از یکماه تا شش ماه حبس در نظر گرفته شده است
در صورتی که مدعی اعسار بعد از صدور رای دارا شود و ملامت خود را پنهان نمایید تا دو ماه حبس میگردد