آیا حبس تعزیری مشمول مرور زمان خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۰۴ #09651046

با سلام
در یک حکم غیابی برای بنده به اتهام ضرب و جرح با چاقو ۹۰میلیون دیه و یکسال حبس تعزیری بریده اند، به بنده ابلاغ واقعی نشده و من نیز درخواست واخواهی نکرده ام.
اگر من درخواست تقسیط دیه را بدهم و چندسال خود را برای حبس معرفی نکنم، آیا این حبس تعزیری مشمول مرور زمان میشود؟
و از بین میرود؟
خواهشمند است طبق ماده قانونی پاسخ را بیان فرمایید.
باتشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حبس ازبین نمی رود

با سلام و احترام
تا زمانی که شاکی به دنبال جلب و دستگیری باشد مرور زمان اغاز نمی شود

سلام

ماده ۱۰۸- هرگاه اجرای مجازات، شروع ولی به هر علت قطع شود، تاریخ شروع مرور زمان، تاریخ قطع اجرای مجازات است و در مواردی که بیش از یک نوبت قطع شود شروع مرور زمان از تاریخ آخرین انقطاع است مگر اینکه اجرای مجازات براثر رفتار عمدی محکوم قطع شده باشد که در این صورت مرور زمان اعمال نمی‌شود.

سلام . چنان چه شاکی پیگیر جلب و دستگیری شما باشد مرور زمان آغاز نمی شود .
ماده ۱۰۸- هرگاه اجرای مجازات، شروع ولی به هر علت قطع شود، تاریخ شروع مرور زمان، تاریخ قطع اجرای مجازات است و در مواردی که بیش از یک نوبت قطع شود شروع مرور زمان از تاریخ آخرین انقطاع است مگر اینکه اجرای مجازات براثر رفتار عمدی محکوم قطع شده باشد که در این صورت مرور زمان اعمال نمی‌شود.