چطوری یک کارفرما داخل کشور عمان پیدا کنم که درخواستمو بهشون بدم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۹ #09625165

با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم برای اینکه بتونم ویزای کاری عمان رو بگیرم میتونید کمکم کنید؟
من ۲۳ سال دارم و سابقه کاری ندارم.با مدرک کارشناسی برق قدرت
ممون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق سایت های کاریابی کشور مربوطه پیگیری کنید.

سلام
درسایت های کاریابی آن کشور جستجو کنید و رزومه خود را ارسال کنید.

شرایط اخذ ویزای کار در عمان و کاریابی در این کشور از دو طریق امکان پذیر است. روش اول اینکه متقاضی کار در عمان به صورت توریستی به این کشور سفر کند و به صورت حضوری با کارفرماها ملاقات داشته باشد را ه حل بعدی استفاده از سایت های کاریابی می باشد
سایت کاریابی عمان
Talent Development LLC
Budge Talent
بنابراین برای گرفتن ویزای کاری باید یک کارفرما پبدا کنید که برای شما پیشنهاد کاری بدهد

درسایت های کاریابی آن کشور جستجو کن

از طریق سایت های کاریابی اقدام کنید.

سلام
در سایت های کار یابی جستجو کنید

با سلام. در سابت های معتبر کاریابی و همچنین وبسایتهای خارجی مانند indeed و... می تونین پیدا کنین ولی اکثریت سابقه کار حداقل ۲ سال را لازم دارند.