در این جلسه چطور این ادعای کذب رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۹ #09619855

سلام. وقتتون بخیر
بنده چندی پیش از کارفرمایی که بمدت ۳ سال براش کار کردم بدلیل عدم پرداخت حق بیمه، عیدی و سنوات و اخراج اینجانب از کار شکایت کردم. در جلسه اول که برگزار شد من تمام مدارک مورد نیاز کارشناسان را ارائه دادم ( شامل پرینت حساب، دفتر ساعات ورود و خروج و...). ولی کارفرما فقط ادعا کردن که ایشان کارفرما نبودن و فقط پیمانکار بودن، در صورتی که اینطور نبود و در مدارک رسمی شرکت از ایشان بعنوان رییس هییت مدیره شرکت یاد شده. حال جلسه دومی برایم تعیین شده. لطفا بنده رو راهنمایی کنید که در این جلسه چطور این اعای کذب رو ثابت کنم و چطور از حق و حقوقم دفاع کنم. با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، مدارک شرکت رو ارائه کنید

سلام
میتوانید از هیئت حل اختلاف اداره کار درخواست بازرسی نمایید که بازرس به محل کار اعزام میشود و به راحتی قابل اثبات است که کارفرما بوده اند