گرفتن تولیت از اموال موقوفه از سازمان اوقاف به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #09618630

با سلام
حدود ۱۰۰ سال قبل جد پدری ما اموال بسیاری در تهران وقف نمودند ولی در وقفنامه اظهار داشتند که تولیت آن به نوادگان ذکور من برسد در غیر اینصورت لعن و نفرین کردند.
در سالهای اخیر تلاش بسیاری در این زمینه توسط افراد مختلف از طرف ما صورت گرفته و همه هم در ابتدا قول گرفتن تولیت را داده اند اما متاسفانه بتدریج در انجام این قضیه ناتوان بوده اند.
از بزرگواران تقاضای یاری دارم.
با سپاس

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
می بایست دادخواست به طرفیت اداره اوقاف و امور خیریه مربوطه و موقوفه بدهید. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دعاوی اوقاف تماس بگیرید.