تهمت دزدی درمنزلی که بنایی میکردیم زده شده؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۴۹ #09604719

سلام شش روز درخانهای بنایے میکردیم روز اخر صاحب خانه گف تو دزدی تو اشپزخانه رفتی وصایلم خاکی وصایلم را بیار از این حرفا

مشاوره حقوقی افترا
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باراثبات ادعا برعهده مدعی یا شاکی می باشد.

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

با سلام
در حال حاضر نیاز به هیچ اقدامی از جانب شما نمیباشد چنانچه آن شخص ادعایی داشته باشد باید آن را اثبات نماید در غیر اینصورت اگر شکایت هم نماید شکایت ایشان رد خواهد شد.

با درود و احترام
اگر شاهدی دارید یا به طریق دیگری می‌توانید ثابت کنید امکان شکایت تحت عنوان افترا وجود دارد.
موفق باشید

ایشان باید بتواند برای ادعای خود دلیل و مدرک بیاورد .

باسلام
سوال تکراری است

باسلام صاحبخانه باید اثبات نماید شما سرقت نموده اید.