بابت چک برگشتی که خودم امضا نکردم و حضور نداشتم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #09595465

من دوسال قبل یک دسته چک به خاطر عمو م گرفتم که با آن ماشین قسطی بخره دسته چک پیش عموم ماند و به مبلغ ۶ میلیون تومان یک فقره چک در غیآب من خرج کرده و پول چک الانم وصول نشده طرف هم از من شکایت کرده و من هم تا الان جوابشو ندادم ولی آنها حکم جلب منو گرفتن در این شرایط هم عموم هم در دسترس نیست و در یک کشور دیگر زندگی میکنه و ازش بیخبرم الان میترسم خودم و تسلیم کنم یا دادگاه برم چون خودمم مشکل سربازی دارم آیا راه حلی واسه این مشکل هست

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون از نظر قانونی صاحب حساب شما هستید و حکم محکومیت شما نیز صادر شده است ناچار به پرداخت وجه چک مذکور هستید و اگر امکان پرداخت و توانایی پرداخت ندارید می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید تا رسیدگی شود.
ضمنا اگر حکم مذکور غیابی باشد و شما بخواهید به آن اعتراض کنید می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود به رای مذکور اعتراض کنید تا به دادگاه فرستاده شود

سلام
بهترین راهکار شما پرداخت وجه چک و جلب رضایت طرف می باشد تا مشکلی برای شما ایجاد نکند