منظور از ابلاغیه مذکور چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۸ #09590085

سلام
ابلاغیه ای از دادگاه به دستم رسیده، به شرح ذیل:
در خصوص دعوی____به طرفیت____ مبنی بر فسخ نکاح در وقت مقرر جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید.
منظور چیست؟
با توجه به اینکه بنده ( زوجه ) چهار ماه پیش دادخواست مهریه و نفقه و استرداد جهیزیه دادم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی وقت رسیدگی تعیین شده جهت بررسی خواسته

دعوای فریب در ازدواج زوج اثبات نمی شود، و شما هم نمیتوانید اعاده حیثیت کنید. چون دادگاه برای تظلم خواهی است. مگر اینکه شما دلایلی بیاورید که زوج عمدا ، مطلب کذبی را مطرح نموده است

سلام
علی هشما دادخواست فسخ نکاح ثبت شده است که جهت اقدام موثر و تنظیم لایحه موثر از پیش مبادرت به مطالعه پرونده و اخذ کپی دادخواست و مدارک ان نمایید

یعنی دادگاه وقت رسیدگی تعیین کرده جهت رسیدگی

با سلام
با مراجعه به شعبه دادخواست را مطالعه کن تا دلایل فسخ نکاح را ببینی. اگه نیاز شد برام بفرست تا بیشتر راهنماییت بکنم

با سلام
بنا به دلایلی زوجه دادخواست فسخ مطرح نموده با مراجعه به شعبه از نوع دادخواست مطلع شوید.

با سلام
همانطور که می دانید عقد نکاح دائم یا به وسیله طلاق و یا فسخ نکاح منحل می گردد.

گاهی یکی از طرفین بیماری داشته که در زمان عقد آن را مخفی داشته و یا وجود صفتی که مورد نظر طرف مقابل بوده در خود وانمود نماید خواه این مانور به صورت عمل باشد خواه به صورت نوشته یا لفظ، نظیر ارائه گواهی جعلی صحت مزاج که این هم حق فسخ برای طرف فریب خورده میاورد و آثار و پیامدهای حقوقی ویژه ای دارد که با عنوان « تخلف از شرط صفت» در قانون مدنی مطرح است.

همچنین این مساله جرم محسوب شده و در قانون برای آن مجازات هم در نظر گرفته شده است.

موارد فریب در ازدواج
اگر هر یک عیوب زیر حین عقد در مرد بوده و زن از آن بی خبر بوده است:

جنون (دیوانگی)
خصاء (بیماری جنسی)
عنن به شرط اینکه ولو یکبار عمل زناشویی را انجام نداده باشد.
مقطوع بودن آلت تناسلی به اندازه­ای که قادر به عمل زناشویی نباشد.
و اگر هر یک از عیوب زیر حین عقد در زن بوده ولی مرد از آن بی خبر بوده است:

جنون( دیوانگی)
قرن ( بیماری جنسی)
جذام ( بیماری پوستی)
برص( بیماری پوستی)
افضاء (بیماری جنسی)
زمین گیری
نابینائی از هر دو چشم
هر گاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده و بعد از عقد معلوم شود که طرف مذکور آن وصف را نداشته برای طرف مقابل حق فسخ خواهد بود خواه وصف مذکور در عقد به صراحت بیان شده یا عقد متباینا بر آن واقع شده باشد.

با تشکر دربر