سه درصد از دیه کامل برا این همه جراحت درسته یا لازمه اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۰ #09581650

سلام وقتتون بخیر من سال ۹۸یک تصادف کردم که تصادف رو پنجاه پنجاه زدن بعد تو این تصادف استخوان ران پام شکست و بشدت اسیب دید زانوم هم دچاره پارگی شد و دستمم از چند ناحیه شکست و رباط ها پاره شدن بعد از رفتن به دادگاه برای من میزان دیه رو سه درصد از دیه کامل رو زدن میخواستم بدونم لازمه اعتراض بزنم یا خیر ممنون میشم پاسخ دهید .

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سه درصد برای این همه شکستگی و آسیب وارده بسیار کم میباشد لکن متاسفانه نظریات پزشکی قانونی در اکثر موارد غیر قابل اعتراض است

باسلام
بنابفرمایشات شما سه درصد برای این همه شکستگی و آسیب وارده بسیار کم میباشد و در صورت امکان اعتراض،حتما معترض نظریه پزشکی باشید

سلام. نظریه پزشکی قانونی با توجه به مشاهده پرونده پزشکی یا جراحات وارده میباشد و در اکثر موارد اعتراض وارد نیست

سلام
سه درصد با معاینه پزشکی قانونی تعیین شده فلذا قطعا به درستی است