پابند الکترونیک برای گذراندن زندان درخواست دارم چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۸ #09575517

از بنده مقدار ۶۶۵لیتر مشروب الکلی دست ساز گرفتند و دادگاه اسلامی من را مبلغ هشتصد وسی ویک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومن جریمه نقدی و شش ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرده است ومن الان برای گذراندن شش ماه زندان میخواهم درخواست پابند الکترونیک بدهم لطفا راهنمایی کنید که چکار باید انجام بدم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق اجرای احکام مربوطه تقاضا کنید

باسلام به قاضی اجرای احکام درخواست کتبی بدهید

با سلام
درخواست بهره مندی از نظام آزادی مشروط را به اجرای احکام بدهید

سلام به اجرای احکام مراجعه و درخواست دهید

به اجرای احکام مراجعه و درخواست دهید

با درود از طریق اجرای احکام دادخواست خود را مطرح کنید

باسلام از طریق اجرای احکام مربوطه درخواست خود را به همراه دلایل موجه قانونی ارائه کنید.