باز هم قصد اخاذی داره باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۳۴ #09572078

سلام شاگرد من از سر ساختمان چنتا تکه اهن برداشته ساحب کار از طریق دوربین او را دیده شاگردم اهن صاحب کار برگردانده صاحب کار مبلق زیادی از من پول گرفته که شاکی نشه ولی باز هم قصد اخازی داره باید چکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام رضایت محضری اخذ نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بدوا رضایت محضری بگیرید بعدا وجه را پرداخت نمایید

رضایت را در دفترخانه اسناد رسمی اخذ نموده و سپس مبلغ را عودت دهید

با سلام و احترام
جرم سرقت مربوط به شاگرد شما میباشد و ارتباطی به شخص شما ندارد ولی در هر صورت رضایت بایستی رسمی و در دفترخانه باشد و هرگونه وجه نیز با اخذ این رضایتنامه صورت پذیرد

بااحترام
اگر سرقت را گزارش نمودند شما با شهادت شهود میتوانید توضیحات در مورد برگشت و واریز مبلغ جهت گذشت وی را اعلام نمایید

با درود
شاگرد شما مرتکب جرم شده لذا عقوبتی متوجه شما نیست مگر عمل به خواسته شما بوده که معاونت در جرم محسوب می شود، مال مسروقه عودت داده شده و موضوعیت شکایت شاکی خصوصی منتفی است. بهتر بود اگر پولی پرداخت شده در محضرخانه بعمل می آمد و رضایت اخذ می شد. به تهدیدهای ایشان توجه نکنید زیرا اقدام ایشان بنوبه خود اخاذی و استیفای نامشروع است که جرم بوده و تنظیم شکایت اقدامی علیه خودش محسوب می شود.

باسلام بهتراست به صورت قانونی اعلام گذشت و رضایت ایشان را اخذ نمایید سپس خسارت به ایشان پرداخت نمایید.