آیا نصب اعلامیه اسامی آنها بعنوان بد حساب جرم است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۶ #09569944

با سلام و خسته نباشید
در رابطه با قید کردن اسامی افراد بدحساب و کلاهبردار در محل فروشگاه با توجه به اینکه از افراد مورد نظر چک یا سفته و تعهد کتبی و مستندات در رابطه با بدهکار بودن ایشان دارم. و پرونده در جریان است و حتی جناب قاضی دستور مسدودی حساب‌ها و اموال منقول و غیرمنقول و جلب صادر نموده با این اوصاف آیا نصب اعلامیه اسامی آنها بعنوان بدحساب جرم است. یا اینکه با این شرایط مانعی ندارد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
افترا محسوب شود...

وقت بخیر خیر کار درستی نیست....

سلام
عمل پسندیده ای نیست

سلام قابل قبول نمی باشد

بادرودوسلام این اقدام ازمنظر اخلاقی قابل قبول نمی باشد.

اگر به نحوی عنوان شود که افترا محسوب شود و یا به نحو توهین آمیز باشد جرم است در غیر است صورت کار اخلاقی نیست

خیر جرم نیست
ولی کار درستی نیست!