چگونه حق و حقوق خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۹ #09566247

سلام و عرض ادب خدمت شما
بنده ماه گذشته به دلیل بررسی میزان مبالغ تسویه حساب شرکت _____ با پرسنل و سرپرستانی که کمتر از بنده سابقه کاری داشتند متوجه شدم مبلغ ۶.۱۰۰.۰۰۰ تومان برای بنده که سرپرست فروشگاه بودم و ۴.۵ سال سابقه کاری داشتم خیلی کم است چرا که سرپرست دیگری با ۳.۵ سال سابقه ۱۰ میلیون تومان مبلغ تسویه اش شده بود ، بنده در جلسه اعلام کردم مشکلات رو ولی گویا شخص مسئول را خریداری کرده بودند و اصلا به نفع اینجانب کار نمیکردند ، بنده چون اطلاعاتی نداشتم در نهایت امضا کردم با رضایت ولی بعدا متوجه شدم اعتراض زدم ، ما در فروشگاه به دلیل کم فروش بودن همیشه اجناس تاریخ گذشته داشتیم و سرپرستان و جانشینان موظف به حساب کردن و دور ریختن اجناس بودند و همیشه در طی این ۴.۵ سال در خصوص پرداخت ساعات اضافه کاری اذیت کردند و همه ی اضافه کاری ها را پرداخت نمیکنند. بنده صورتجلسه های امحا و حساب کردن اجناس دارم و تصاویر و فیلم هایی موجود است ، من ۴.۵ سال از جوانی ام را برای پیشبرد هرچه بهتر عملکرد های سازمان _____ گذاشتم و شب و روزم در فروشگاه بود و خواب و آسایش نداشتم و درنهایت با عدم تمدید قرار دادم همه این زحمت های من را جبران کردند. و با توجه به اعتراض مجدد خواستار راهنمایی دقیق هستم تا بتوانم از حق و حقوق خود دفاع کنم و حق خوری نشود
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احتمالا شما بتوانید از طرریق اداره کار اقدام به شکایت مبنی بر بارگشت به کار و مطالبه حقوق، عیدی، پاداش، سنوات و بیمه و... نمایید

متاسفانه چون امضا کردی سخت است کاری بکنی