به عنوان خیانت در امانت شکایت نموده است؛ من چگونه می توانم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۱۶ #09541359

چند سال پیش برای کسی ۷.۵ سکه خریدم .گفت پیش خودت نگه دار بعد از مدتی گفتم من دیگر قاد ربه نگهداری نیستم گفت بفروش من فروختم و با تاخیر پولش را به حسابش واریز کردم که فیش واریزی موجود است . حالا ادعا می کنه من نگفتم بفروش و من سکه هایم را می خواهم. البته ناگفته نماند این فرد پشت سرما شروع به آبروریزی کرد که فلانی مال من را نمی دهد من هم برای اینکه در دهنش را بگذارم برای حفظ آبرو به شرط اینکه پول واریزی به حساب را به من برگرداند ۵ سکه به او دادم تا درصورت توانایی دو تا دیگه سکه به او بدهم تا دست از آبروریزی بردارد خودش پول واریزی که ۸ میلیون بود با سودش۲ تومان را گرفت و تحویل داد و من نیز ۵ سکه به او دادم تا از شرش راحت شوم ولی بعد خبر آوردند شکایت کرده که علاوه بر ۷.۵ سکه که ۵ سکه اش را پس گرفته ۱۰ تومان هم مال اوست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خیانت در امانت از شکایات خطرناک است اگر خدای ناکرده محکوم شوید بر روی تمام زندگی شما تاثیر بدی خواهد داشت . سوال شما کامل نوشته نشده . چون قصد طرف مشخص نیست که به عنوان امانت داده یا پول داده برایش کسب و کار کنید یا داده خریداری کنید بعد به ایشان بدهید هر کدام از این جواب ها روی پرونده شما تاثیر دارد . اول باید قصدش مشخص شود بعد دادگاه مدارک طرفین را بررسی می کند . در کل مجازات خیانت در امانت خیلی سنگین و خطرناک است پس مواظب باشید و با تامل و تدبیر جلو بروید

سلام

ایشان باید خیانت در امانت شما را و شما نیز واریز پول به حساب ایشان را مبنی بر پرداخت تحت عنوان فروش سکه ها با توجه به اذن آن شخص اثبات کنید

با سلام
در خصوص خیانت در امانت باید سوء نیت وجود داشته باشد و شما بر خلاف خواست طرف مقابل و بدون اجازه سکه ها را فروخت باشید چنانچه اجازه فروش داشتید و وجه آن را به حساب طرف واریز نموده اید با ارائه دلایل و مستندات قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

شخص مورد نظر چه مدرکی دارد برای ادعای خویش؟؟
به چه صورت اثبات می نماید سکه ها را به شما سپرزه؟با این وفاسیر به نظر می اید خیانت در امانت وارد نیست

باسلام طرفین باید ادعای خود را اثبات کنند

سلام با توجه به توافقاتی که فی‌مابین شما صورت گرفته به نظر بحث از خیانت منتفی است

اثبات موضوع شکایت با شاکی است لذا شما به عنوان متهم باید دارای مدارک و مستندات متقن مبنی بر واریز مبلغ را داشته باشید که بتوانید از خودتان دفاع و مبری شوید