شکایت از کسی که ۱۷ سالشه به جرم تهدید ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۸۳ #09529010

سلام پسر دایی ما ۱۷سال سن داره ما دچار مشکلات خانوادگی شدیم و مادر ایشون درگیر طلاقه این پسر بچه‌ی ۱۷ساله دائما تمام اعضای خانواده رو تهدید میکنه که میکشونمتون اطلاعات و شلاقتون میزنم واقعا خستمون کرده باتوجه به اینک زیرسن قانونیه میتونیم ازش شکایت کنیم؟درهمین حد که یکبار تعهد بده و انقد مارو تهدید نکنه کافیه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان طرح دعوا متصور می باشد

با سلام
امکان طرح شکایت وجود دارد.

سلام وقت بخیر
بله میتوانید ضمن تنظیم شکوائیه اقدام به طرح دعوا نمایید.

سلام
راهکار مناسب ان است که موضوع را از طریق مددکاری کلانتری محل پیگیری نمایید تا ازطریق مشاورین موضوع مورد رسیدگی واقع شود

امکان شکایت وجود دارد .فقط در دادگاه نوجوانان رسیدگی میگردد و با شرایط خاص

بله به دلیل تهدید باید شکوائیه طرح شود و چون زیر ۱۸ سال سن دارند در دادگاه اطفال رسیدگی خواهد شد.

باسلام واحترام شکوائیه تحت عنوان تهدید ثبت نمایید