آیا می توانم از شرکت شکایت کنم تا به حقوق واقعی پرداخت نشده طی این ده سال برسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #09515928

سلام
بیش از ده سال است که در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و بیمه نیز هستم. قرارداد های این شرکت صوری بوده ولی در عمل حقوقی که پرداخت می کنند مطابق با اداره کار نیست. من با توجه به اضافه کاری هایی که دارم گاها ممکن است پرداختی مطابق با اداره کار باشد ولی در کل ساعت ها نیز مطابق قانون اداره کار نیست.
در مورد عیدی و سنوات نیز همینطور اصلا مطابق اداره کار نبوده ولی از ان جهت که انتهای سال درصدها پرداخت می شود واریزی ها مطابق با اداره کار می شود ولی این واریزی ها بعنوان عیدی و سنوات نیست.
آیا می توانم از شرکت شکایت کنم تا به حقوق واقعی پرداخت نشده طی این ده سال برسم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به‌صورت کلی براساس قانون، حقوق کارگر شامل حقوق ماهیانه بر مبنای هفته‌ای ۴۴ ساعت است. مازاد آن به‌صورت اضافه‌کاری، مزایای مستمر مانند بن خواربار، حق مسکن، حق اولاد، مرخصی استحقاقی حدودا ماهیانه ۲ روز و سنوات ماهیانه باید در نظر گرفته شود. در صورت تضییع یکی از این حقوق به انحاء مختلف توسط کارفرما، با توجه به شرایط شکایت کارگر از کارفرما، کارگر می‌تواند با مراجعه به اداره کار محل، اقدام به شکایت نماید.

در صورتی که بتوانید با دلایل و مدارک مستند تمامی ادعاهای خودرا که در بالا مرقوم نموده اید اثبات کنید بله می توانید درخصوص آن میزان از حقوق خودتان که بلا پرداخت مانده است اقدام کنید