شنبه پیش پرداخت پرداخت کنم ازاد میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱۳ #09513513

سلام
همسرم من به خاطر سکه خانم اولش داخل زندان هست اعسار زدن امروز جواب رای دادگاه اومد ۱ سکه پیش پرداخت و ۲ماهی ۱سکه ربع باید پرداخت کند ولی نوشته ۲۰روز قابل تجدید نظر خواهی

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسبت به پرداخت پیش پرداخت در جهت آزادی ایشان اقدام نمایید

سلام و عرض ادب
بله جای نگرانی نیست
با پرداخت پیش قسط ازاد میشوند

با سلام بله شما می توانید با پرداخت پیش پرداخت خط نسبت به آزادی ایشان اقدام نمایید

باسلام واحترام بله با پرداخت پیش قسط جهت آزادی میتوانید اقدام نمایید

بله با پرداخت پیش قسط می توانید درخواست آزادی ایشان را داشته باشید

سلام شما با این حساب همین الان میتوانید با خرید یک سکه تمام به اجرای احکام مراجعه کنید و ضمن پرداخت یک سکه بعنوان پیش گرداخت تقاضای سدور دستور ازادی همسرتان را نمایید، مطابق مقررات مندرج در دستورالعمل کاهش جمعیت زندانها در صورت زندانی بودن بدهکار مهریه، صرف صدور رای اعسار به شرط پرداخت پیش پرداخت ،موجب آزادی زندانی است ولو که قطعی نشده باشد